BLAGO NAMA! POSLE ZADRUGE, OTIŠLA U MEDICINSKE SESTRE!? Mina Vrbaški vaša izabrana ‘doktorka’!


Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški odlučila je da “batali” rijalitije i da za život počne da zarađuje kao medicinska sestra.

Mina Vrbaški
foto: Privatna arhiva

Naime, kako prenose mediji, ona je počeka da radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu kao asistent medicinskim sestrama.

Mina planira i da upiše medicinsku školu, a ističe da joj se sviđa posao i da je spremna da uči i napreduje.

– Kad je rekla šta planira, delovalo je kao da se šali, pa smo se svi smejali. Međutim, ona se stvarno zaposlila kao pomoćno osoblje. Ima u planu da završi srednju medicinsku i time ozbiljno da se bavi – rekao je izvor za Svet.

– Istina je. Nisam htela to još da se sazna da mi se nešto ne izmaleriše. Naravno da za sada ne radim ništa oko pacijenata jer nisam stručna. Na šalteru sam i asistiram sestrama ako nešto treba da im se doda, donese. Polako radim praksu, gledam kako šta funkcioniše, pa ćemo videti oko škole šta i kako – rekla je Mina.

– Moraću da položim razliku u predmetima, pa ću onda nastaviti sa praksom. Naravno, svesna sam ozbiljnosti i ove profesije i da nije za zezanje, ali sam spremna da učim i napredujem. Sviđa ime mi se ovaj posao i volela kao bih jednog dana da pomažem ljudima – izjavila je Vrbaški.

Bonus video:

Blam: Mina Vrbaški nastupala u polupraznom klubu

00:15

Blam: Mina Vrbaški nastupala u polupraznom klubu

(Espreso)

ESPRESO