BILA JE ZGODNA PLAVUŠA, A SADA KOPA PO KONTEJNERU! Ostala je bez ZUBA, nema MOBILNI telefon i spava na ULICI! A razlog zbog kojeg se ne tušira će vas rastužiti (FOTO)

Zgodna plavuša krasila je naslovne strane magazina širom sveta, bavila se fitnesom i bila je traženi model, a onda joj se život promenio preko noći.

Sve delovalo idilično, a Loni Vilson se udala za frajera iz serije “Čuvari plaže” Džeremija Džeksona, ali sreća nije dugo trajala. 


MIKI RURK OPLEO PO TOMU KRUZU: On je NEBITAN glumac u svetu filma, važne su mu samo PARE i MOĆFATALNA PLAVUŠA SE VRATILA GLUMI! Nakon 8 godina PAUZE, Kameron Dijaz ponovo na velikom ekranu

FATALNA PLAVUŠA SE VRATILA GLUMI! Nakon 8 godina PAUZE, Kameron Dijaz ponovo na velikom ekranu

Situacija je kulminirala nakon što je on fizički napao u zajedničkom domu u zapadnom Holivudu. Ona je imala dva slomljena rebra, povrede vrata i ogrebotine na licu.

Loni i Džeremi su bili u braku dve godine.

Nema mobilni telefon

2016. godine izgubila je posao, doživela nervni slom i sve je krenulo nizbrdo. Postala je zavisna od droge i alkohola.

 – Nisam razgovarala s Džeremijem. Ne želim da pričam sa svojim prijateljima, sasvim mi je dobro. Ne želim da mi niko pomaže. Mogu sama da se snađem. Imam sve što mi treba. Nikoga nije briga za mene i neću da ih vidim jer oni ne žele mene da vide –  rekla je Loni, te dodala:

 – Nemam mobilni. Imam hranu i mesto za spavanje. Nabavim novac tu i tamo i ima hrane u kontejnerima i blizu radnje. Puno je toga ovde – rekla je za The Sun svojevremeno.

Ona je objasnila zbog čega mora stalno da se kreće i menja mesto boravka na ulici.

 – Jednostavno sam zapela – rekla je u jednom intervjuu i nastavila:

 – Čak i kad bih mogla nekoga zamoliti za pomoć, ne postoji mnogo toga šta bi neko mogao da uradi da mi olakša… Pre nego sam postala beskućnica udarila me struja i od tada ne mogu da ostanem na jednom mestu. Ne mogu da živim u zgradi, ne mogu da živim u kući, ne mogu da živim nigde jer jednostavno stalno moram da se krećem –  rekla je u istom razgovoru.

 – Ne želim da unesrećim nečiji tuđi život jer su se ljudi sa mnom za*ebali pa sam samo odlučila da ću samo da čekam i gledam šta će se dogoditi kako vreme prolazi –  kaže Loni.

Ne tušira se po godinu dana

Prijatelji su pokušali 2018. godine da je nagovore da ode u kliniku za odvikavanje od zavisnosti, ali bezuspešno.

Ona je takođe priznala da se nije tuširala godinu dana jer joj je lakše da bude što prljavija kako je ne bi napadali na ulici.

Sva imovina joj je, kako kaže, u kolicima za kupovinu hrane. Poslednji posao je imala 2016. godine kada je doživela nervni slom, a radila je kao asistentkinja u centru za plastične operacije u Los Anđelesu.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / Infomark