BAŠ SU GADLUK, IMALA JE SIMPATIJE I PREMA KARIĆU! Bivša učesnica Zadruge otkrila Dalilinu tajnu!

Rijaliti učesnica Nina Babić provela je dosta vremena sa Dalilom Dragojević u rijalitiju i imala je štošta o njoj da kaže.

Youtube printscreeen

Nina Babić

Ona je isprozivala popularni par Dalilu i Filipa Cara, a zatim otkrila Dragojevićkinu taktiku:

– Što se tiče Cara i Dalile, isti su mi. Ja Cara za neke stvare razumem, jer Dalila mora da komentariše neke stvari, ona bi na d*pe progovorila i to njega nervira i zbog toga ga razumem. Recimo, komentariše na primer Anđelu i Mateju, i samim tim njima dvoma za pravo da oni ustanu i komentarišu njenu vezu sa Carem. On se zbog toga nervira, a i zbog onoga što je ona pokazala, ja ne bih mogla oči da sklopim. On ne može da pomiri sa činjenicom da je ona pored njega i da je on izabrao takvu ženu, jer su nju predstavljali na drugi način, ona je bila kao svetica – priča bivša zadrugarka, pa nastavlja:

printscreen

Dalila i Car

– Za razliku od “Zadruge 3”, sada je sve naglašeno, i poljupci, odnosi, baš je gadluk. Ovo je Dalilino pravo lice koje bi verovatno pokazala i u prethodnoj sezoni, da je ostala duže. I tada su se videle njene simpatije prema Kariću, ali ja to nisam htela da komentarišem. Čak su se u ovoj sezoni na samom početku više videle nego u “Zadruzi 3”, ali Karić to nikad ne bi sebi dozvolio, pa je i ona to stavila sa strane. Nije ona ovo planirala, njoj se ovo desilo, ona se jednostavno loži na njegove agresije, ne vidim ništa drugo – zaključuje Nina u emisiji “Pitam za druga”.


DALILA SAZNALA DA SE PRIČA DA JE BACALA VRADŽBINE! Otkrila ko je to govorio, njena reakcija sve iznenadila! (VIDEO)

DALILA SAZNALA DA SE PRIČA DA JE BACALA VRADŽBINE! Otkrila ko je to govorio, njena reakcija sve iznenadila! (VIDEO)


DALILA NAPALA CARA DA JU JE POKRAO! Ljubavnici dele “imovinu” nakon raskida! (VIDEO)

DALILA NAPALA CARA DA JU JE POKRAO! Ljubavnici dele imovinu nakon raskida!  (VIDEO)

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”:

Pratite nas na društvenim mrežama