AU, ČOVEČE! EVO KOLIKO ZAISTA OLIVEROVA UDOVICA IMA GODINA


Foto: Privatna arhiva, Saša Djordjević, Filip Plavčić

Milena Popović Ivanović, udovica Olivera Ivanovića i Igor Jurić obelodanili su svoju vezu, koja traje dve godine, a par duže od godinu dana živi zajedno, preneli su mediji. Igor Jurić je bio razveden kada je ušao u vezu sa Milenom, a iako su vezu krili, često su se zajedno pojavljivali na javnim mestima. Udovica Ivanovića je svojevremeno postavila zajedničku sliku sa Igorom Jurićem i u opisu napisala “Ljubav”, ali ubrzo nakon mnogobrojnih negativnih kritika, pritiska javnosti, odlučila je da ukloni zajedničku uspomenu.

Od tog trenutka, Milena je svakodnevno tema raznih spekulacija i komentarisanja, te se shodno tome često zalazi i u njen privatni život, o kom se i ne zna baš dosta toga.

Inače, Milena Popović Ivanović srpska je političarka i narodna poslanica u Skupštini Srbije od 2020. godine. Članica je Srpske napredne stranke.

Milena Popović je istoričarka umetnosti. Predaje na Univerzitetu u Prištini a trenutno je doktorantkinja na Megatrendu. Radila je u kabinetu premijera, u sektoru za kulturu.

Priklanjanje Milene Popović vlastima u Srbiji izazvalo je brojne negativne reakcije u javnosti.

Popovićeva se pridružila Srpskoj naprednoj stranci početkom 2020. godine. Bila je 55. na listi Aleksandar Vučić – Za našu decu i time dobila poslaničko mesto u Skupštini.

Nekoliko je puta govorila o muževljevom ubistvu, napomenuvši jednom prilikom da neće dati javnu izjavu o identitetu njegovih ubica, ukoliko nije apsolutno sigurna.

Inače, rođena je u Beogradu i ima 39 godina, a često se komentariše i njen fizički izgled, te se navodi da se podvrgla i raznim estetskim korekcijama i operacijama, međutim, ona nije bila raspoložena da dalje zalazi u te spekulacije.

Milena Ivanović
foto: Filip Plavčić

Bonus video:

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)

Espreso / Infomark