ASTRO OSOBINE DECE ROĐENE U ZNAKU BIKA! Tvrdoglavi, pažljivi i vole sigurnost

Za one koji se manje razumeju u astrologiju ili za one koji će postati roditelji u periodu do 22. maja biće zanimljivo da pročitaju šta mogu da očekuju od svog malog Bika.

Tvrdoglavi, ali i pouzdani

Mali Bik je osetljiv, prija mu pažnja i ljubav. Ukoliko udovoljite njihovim željama ubrzo postaju mirni i umiljati. Pazite na ishranu od prvih dana jer su skloni gojaznosti. Dete rođeno u znaku Bika je odlučno, praktično, ali i tvrdoglavo i ponekad konzervativno. S druge strane, ova deca su veoma pouzdana, ali i oprezna, kako u rečima tako i na delima. Često mogu da prikrivaju svoja osećanja i želje do trenutka kada ih neka provokacija ili reakcija ne oslobodi. Umeju da kontrolišu osećanja, pa mogu da se razviju u veoma brižne i intuitivne osobe. Privrženi si i tražiće svaku priliku za maženje u vašem krilu. Koristite istu taktiku ljubavi i strpljivosti u deljenju roditeljskih saveta, jer stroga disciplina će kod Bika samo stvoriti otpor.

Vole umetnost

Vole lepotu i harmoniju, a preziru haos. Ova deca su i velikodušna, pažljiva, poverljiva i veoma jake volje. Retko preuveličavaju probleme i nisu harizmatični. Mali Bikovi su obdareni mnogim talentima. Odlični su u vođenju poslova, lepo se snalaze na pozicijama od poverenja, pa mogu biti dobri doktori, medicinske sestre ili sudije. Imaju i dara za umetnost, pa nemojte da se iznenadite ako vaše dete bude uspešno na polju arhitekture, dizajna i tekstila.

Pixabay

Bik

Izbegavaju sukobe

Izbegavaće sukobe, jer je njihova priroda u osnovi nežna. Kao njihov roditelj retko ćete videti njihovu ljutnju ili temperament. Ali ako se taj temperament nečim uzbuni, nikad ga nećete zaboraviti, jer u tim uslovima ne samo da su žestoki i uporni, nego i tvrdoglavi u popuštanju mišljenja drugih.

Pratite nas na društvenim mrežama