ANĐELO I SANDRA IMAJU PLANOVE ZA BUDUĆNOST! Otkrili šta će uraditi nakon Zadruge i ŠTA RODITELJI MISLE O NJIHOVOJ VEZI!

Učesnici pete sezone rijalitija “Zadruga”, Sandra Rešić i Anđelo Ranković, izašli su iz Bele kuće kao par, a tokom sinoćne superfinalne žurke, nisu se odvajali jedno od drugog i sve vreme su se ljubili.

printscreen

Tekst potpisa

Anđelo je otkrio da ima zajedničke planove sa sandrom:

– Spavao sam ceo dan, opušten sam. Nisam lagan kao Ša, ali sam rasterećeniji, opušteniji, tako sam se obukao. Super je sve, ja sam se malo više sekirao. Kao što sam i rekao već, znam mišljenje porodice o Sandri, tako je i bilo, nije bilo dileme, to je to, sve je okej. Zadovoljni su, sada je na Sandri i meni da guramo. Videćemo šta će da bude večeras, da li dolazi na Zvezdaru. Želimo da sve ide svojim tokom, da radimo na odnosu, nek ide sve laganijim tokom. Ne želim da pričam unapred, jer se izjalove stvari, ali se dosta razumemo i funkcionišemo dobro. Spremio sam iznenađenje, saznaćete sve uskoro. Pričali smo i o putovanju za Kolumbiju, daj Bože, prvo ja, pa dolazi ona – rekao je Anđelo.

Informer

Tekst potpisa

Rešićeva je, nakon toga, izjavila da joj je tokom prvog dana po izlasku iz Bele kuće Anđelo već nedotsajao, kao i da je jako umorna ik neispavana:  


NIJE MAJA NI PRVA NI JEDINA KOJA JE OTELA MUŽA DRUGARICI Estrada vrvi od preljubnika, oni nisu mogli da odole zabranjenom voću!

NIJE MAJA NI PRVA NI JEDINA KOJA JE OTELA MUŽA DRUGARICI Estrada vrvi od preljubnika, oni nisu mogli da odole zabranjenom voću!


“GROČANSKE SVEČANOSTI” SA NIKAD BOGATIJIM REPERTOAROM Estradne zvezde samo deo neverovatnog spektakla!

GROČANSKE SVEČANOSTI SA NIKAD BOGATIJIM REPERTOAROM Estradne zvezde samo deo neverovatnog spektakla!

– 40 sati nisam spavala, uspela sam da izgledam ovako. Došla sam sa Matorom, brzo je stigao i Anđelo. Nedostajao mi je, svake noći smo bili zajedno, ali ono što mi je bio fokus da provedem vreme sa majkom. Čuli smo se, dopisivali. Htela sam od majke da saznam šta se izdešavalo, da je sve okej. Ako se ne srušim, biće sve super večeras. Anđelo i ja smo se dogovorili da odemo na neku destinaciju kad završimo obaveze, da idemo na more, to je poslednji dogovor koji znam – istakla je Sandra i dodala:

Informer

Sandra Rešić

– Bilo mi je drago što je Dejan pobedio, rekla sam da sam volela da to bude Stefan iz ličnog momenta, a ko zasluženo treba, to je Dejan.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart