Ana Kokić ne krije emocije prema posebnoj osobi || Gloria


Sestra Ane Kokić tema je o kojoj domaći mediji s vremena na vreme pišu, iako se ona ne bavi javnim poslom, Maja Kokić privlači pažnju pre svega svojim izgledom, a zatim i činjenicom da je sestra izuzetno popularne pevačice.

Nedavno se govorilo o neverovatnoj fizičkoj transformaciji Maje Kokić, kada je naglo smršala, te potpuno promenila lični opis. No, ovog puta povod za napise u medijima jeste zajednička fotografija koju je objavila njena sestra Ana Kokić.

Pročitajte Ana Kokić ostvarila san: Verujem u čuda

Pored pomenute fotke, na kojoj sestre poziraju zajedno, Ana je dodala i izuzetno emotivan opis, šta više, moramo priznati da do sada nismo imali priliku da svedočimo takvoj emociji u pevačicinim objavama na društvenim mrežama.

– Moja lepša polovina, duša moje duše, moja podrška i čuvar tajni! Želim da tetoviram tovj i moj otisak prsta u obliku srca! Jer to smo MI! Rekla mi je dok su joj se oči caklile od radosti što mi dokazuje ljubav! A meni je srce počelo ubrzano da lupa i poželela sam da to uradimo zajedno! Jer ona je moja želja, moja snaga i moj prijatelj i u dobru i u zlu! SESTRA – napisala je Ana uz emotkion srca.

– Moja lepša polovina, duša moje duše, moja podrška i čuvaj tajni! – zaključila je.

 

link izvora