ALEKSANDRA JE BAŠ POTRESENA Ana Spasojević prokomentarisala aferu Maje Marinković i Subotićkinog muža!

Ana Spasojević došla je na žurku koja se održala povodom završetka pete sezone “Zadruge”, i tom prilikom prokomentarisala svoje učešće, kao i skandal koji je poslednjih dana potresao javnost.

– Sa mnogima si ratovala od kako si izašla?


PANK – FOLK ATRAKCIJA DOLAZI U SRBIJU Grupa “Brkovi” nastupa na Festivalu evropskog filma!SLAVKO ŠTIMAC DOBIO NAGRADU “PAVLE VUISIĆ” Glumac primio prestižno priznanje!

SLAVKO ŠTIMAC DOBIO NAGRADU PAVLE VUISIĆ Glumac primio prestižno priznanje!

Da, sa 90% njih, ali bilo mi je drago da sinoć vidim drage ljude, Sandra Rešić, Anđelo, Dejan Dragojević… Tu još par osoba. Očekivala sam i želela da Dejan pobedi. Zaslužio je. Mimi i Gruji nisam pružila ruku, rekla sam joj da sam je pljuvala, ali je brzo prešla preko toga, zvala Amara bivšeg dečka, flertovala. Tako da, Mima i Gruja, to nema veze sa mozgom. Snimila je poruku Amaru i rekla da se izvinjava za sve što se desilo, da će se čuti, to je uglavnom to. Gruja bolje da čeka ženu i decu, nego Mimu. On je svakako sve izgubio, on je najveći odron, najveće đubre, najveće zlo koje postoji. Prozivao me je sinoć u studiju, biće tužen za to što je izneo, da može da me plati, tako da neka dokaže. Njemu neće biti dobro. Žena može da mu se vrati samo ako je luda – rekla je Ana.

– Šta misliš o aferi Maja, Peca, Subotićeva?

Čula sam se na kratko kad se to izdešavalo sa Aleksandrom, ona je baš bila potresena, nije mogla ni da priča. Očekivano od Maje, ona je takva, sva vrcava, luda. Taj postupak nije okej. Čuvala joj je decu, Taki se družio sa njima, stvarno ne znam, dno-dna je šta je Maja uradila, ali šta smo očekivali od Maje? Aleksandri je jako loše, treba da vidi šta će sa decom… Težak joj je period i ima moju podršku – zaključila je Spasojevića.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart