Ako vam se u snu jave ove dve ŽIVOTINJE, to su snovi čije značenje ne smete zanemariti


Pojedini snovi nose posebnu poruku.

Postoje snovi koji nam, veruje se, mogu ukazati na neke probleme u našem životu kojih možda nismo ni svjesni i zbog toga ih ne bismo sjeli ignorisati. Posebno su značajni snovi u kojima vam se jave životinje, ali na ove dve životinje morate obratiti posebnu pažnju.

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

Mačke

Ženstvenost, duhovnost i moć

Ukoliko sanjate mačke to može značiti da bi trebalo da se više povežete sa svojom ženstvenošću. To možete ostvariti čvršćim vezama sa svojim prijateljicama. Ako vam se pojave mačke u snu one mogu značiti i da biste trebali poraditi na svom samopouzdanju.

Pročitajte još: “Umreću s ožiljkom zbog Danilove nesreće”: Nataša Bekvalac otvorila dušu o BIVŠIM MUŽEVIMA

Mačke u snu mogu vas dovesti i do svokevrsnog duhovnog prosvetljenja.

Mravi

Potpora, naporan rad i razdražljivost

San o mravima ili nekim drugim insektima može značiti da vas nešto u vašoj svakodnevici “svrbi”, odnosno muči ili smeta. Kroz taj san podsvest vam govori da se suočite sa tim problemima umesto da ih puštate da se gomilaju.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ – Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Mravi su takođe pokazatelj vašeg uverenja da zajednički rad daje najbolje rezultate jer su mravi poznati po tome da sve rade u grupama. Ovaj san takođe znači da cenite vaš odnos s prijateljima i porodicom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Novost / Infomark