3 ZNAKA DOŽIVEĆE VELIKU SREĆU, A EVO KOME STIŽE NOVAC! Pred nama je moćan ASTRO period – Sunce ulazi u Ribe

Ulazak Sunca u Ribe naglasiće duhovnu stranu naše ličnosti i potrebu da budemo drugima na usluzi. Sunce u Ribama oseća požrtvovanost prema onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovo je aspekat budnih sanjara i pretvaranja snova u javu. 

Sunce i Ribama uticaće na sve znakove zodijaka, a saznajte kako će uticati na vaš:

Pixabay

Sunce ulazi u Ribe

OVAN – Sunce u Ribama donosi vam više introspekcije i potrebu da budete sami sa sobom. Ovo je period u kojem ćete biti psihološki jači i treba da poradite na svom unutrašnjem miru.

BIK – Sunce u Ribama donosi vam iskrenu pomoć prijatelja. To je neki gest ili savet koji će vam značiti u narednom periodu. Ovo je i period u kojem se sklapaju istinska prijateljstva za ceo život.


ŠOK U SVEMIRU! Otkrivena NAJVEĆA galaksija do sada, a još uvek RASTE

ŠOK U SVEMIRU! Otkrivena NAJVEĆA galaksija do sada, a još uvek RASTE


AKO GLEDATE TV ILI “VISITE” NA MOBILNOM PRED SPAVANJE, to neće uticati na vaš san ali samo ako se DRŽITE OVOGA

AKO GLEDATE TV ILI VISITE NA MOBILNOM PRED SPAVANJE, to neće uticati na vaš san ali samo ako se DRŽITE OVOGA

BLIZNACI – Sunce vam donosi krizu na poslu. Imaćete utisak da vam je sve maglovito i da ne razumete šta se traži od vas. Imaćete potrebu da menjate posao ili profesiju.

RAK – Sunce vam donosi brojne prilike za putvanja i upoznavanja sa drugim kulturama. To je ujedno i mogućnost da naučite nešto novo i ostvarite saradnju sa inostranstvom. Ukoliko ste mladi, idealan je period za polaganje ispita.

Saznajte koje znakove očekuje velika sreća u martu mesecu, klikom na ovaj link.

LAV – Sunce vam donosi poboljšanje finansijske situacije i priliku da dobijete neko sponzorstvo. Mašta će vam biti naglašena, a imaćete potrebu da ugodite drugim ljudima.

DEVICA – Pozicija Sunca vam neće prijati, pa ćete biti rastrzani između onoga što želite i trenutno možete.

Freepick

Horoskop

VAGA – Sunce vam donosi bolju organizaciju na poslu, imaćete i više ideja koje su vam nedostajale na radnom mestu.

ŠKORPIJA – Sunce u petom polju donosi vam ljubav i susrete na mestima javnog tipa. Bićete romantični prijaće vam romansa u narednom periodu. Ukoliko ste slobodni, očekujte novo poznanstvo.

STRELAC – Porodični problemi i nerazumevanje sa članovima porodice. Moguće je da ćete razmišljati o preseljenju. Sunce vam donosi potrebu da se bavite pitanjem stana. 

JARAC – Pred vama je period dobrih pregovora i lepih vesti. Ovo je period u kojem možete da potpišete važan ugovor. Takođe, sledi vam i kraće putovanje.

VODOLIJA – Vi ste jedan od znakova koji će zaraditi veći novac sa Suncem u Ribama, koje će se pridružiti Jupiteru u tom znaku. U svakom slučaju ćete profitirati, pa nije isključeno da ćete uložiti novac u nešto što vam je važno. 

RIBE – Pred vama je mesec u kojem ćete pretrpeti lične promene, prolepšati se i biti uspešniji u svemu što radite. Bićete dobro organizovani, pa nije isključeno da ćete napredovati u karijeri.